Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Đaci prvaci dobijaju "svice"

Svi novosadski đaci prvaci dobiće male uređaje za bolju vidljivost na putu, takozvane "svice", kaže za Radio 021 portparolka kompanije "Dunav osiguranje", Milica Slijepčević.

Rat dva muzeja

Upravni odbor Muzeja Vojvodine, u čiju zgradu je pre pola godine useljen Muzej savremene umetnosti, već treći put je odbio da prevede vlasništvo tog objekta na svoje nove goste.  

Danas susret Šoljoma i Tadića u Novom Sadu

Predsednik Skupštine Vojvodine Šandor Egereši je, nakon susreta s mađarskim predsednikom Laslom Šoljomom, ponovio da zvanična Budimpešta i dalje podržava Srbiju na njenom putu ka Evropskoj uniji.

Od saobraćajnih kazni 9 miliona dinara

U prva dva meseca ove godine, od naplaćenih kazni za saobraćajne prekršaje na teritoriji grada prikupljeno je devet miliona dinara, kaže član Gradskog veća zadužen sa saobraćaj Siniša Bubnjević.

Janka pobednik Svetskog kupa

Švajcarac Karlo Janka pobednik je ovogodišnjeg Svetskog kupa, pošto je danas u Garmišpartenkirhenu trijumfovao u poslednjem veleslalomu sezone.

Uručena nagrada "Miroslav Antić"

U okviru manifestacije "Antićevi dani" uručena je nagrada "Miroslav Antić", koju je Skupština grada dodelila sarajevskom pesniku Stevanu Tontiću za knjigu pesama "Sveto i prokleto".

Jankovićeva protiv Martić

Jelena Janković sastaće se u 2. kolu turnira u Indijan Velsu sa Hrvaticom Petrom Martić, dok će Ana Ivanović igrati protiv Letonke Anastazije Sevastasove.

Kasne radovi na rekonstrukciji Arene

Bioskop "Arena" neće biti završen 1. aprila, kako je to prvobitno najavljivano, a iz preduzeća "Art Vista" kažu da se na rekonstrukciji i adaptaciji objekta radi "punom parom".

Uskoro nova kuća u Laze Telečkog

Zgrada u ulici Laze Telečkog 17 uskoro treba da bude obnovljena, a investitor prikuplja dokumentaciju kako bi obnovio ovaj objekat koji je u veoma lošem stanju.          

Partizan u četvrtfinalu Evrolige

Košarkaši Partizana igraće protiv Makabija u četvrtfinalu Evrolige, što im je treći put zaredom da se plasiraju u TOP 8, a zahvaljujući Panatinaikosu koji je savladao Marusi.